Udløbet session og log ud
Hvorfor du nogle gange skal logge på igen, og hvordan du logger ud.
Hvem kan gøre detAlle brugere
Dit login varer ikke evigt. Når det udløber, stopper portalen og beder dig logge på igen, så ingen kan fortsætte i dit navn på en computer, du har ladet stå åben. Denne artikel forklarer skærmbilledet for udløbet session, hvad der afslutter en session, og hvordan du selv logger ud.
Skærmbilledet for udløbet session
Når din session er slut, dækker et skærmbillede siden. Det er på engelsk, uanset hvilket sprog du har valgt:
- Overskrift: Your session has expired
- Tekst: "You've been signed out to keep your account secure - sign in again to continue." (du er logget ud af sikkerhedshensyn; log på igen for at fortsætte)
- Knap: Sign in again
- Nederst: Redirecting you to sign-in…
Klik på Sign in again for at komme til login-siden med det samme. Gør du ingenting, løber en kort nedtælling, og portalen sender dig selv videre til login-siden. Log på som normalt; se Første gang du logger på, hvis du vil have trinene genopfrisket.
Hvad der afslutter en session
- Tid. Hvert login har et udløbstidspunkt. Du kan se det for hver af dine sessioner under Konto & sikkerhedActive sessionsManage sessions i kolonnen Expires.
- Jeres sessionstimeout. Bruger jeres workspace single sign-on, kan en tenant-administrator bestemme, hvor længe en session varer: 30 minutter, 1 time, 8 timer eller 24 timer. Uden ændringer er det 8 timer. Se Godkendelse og single sign-on.
- Log ud alle steder. Sign out of all sessions på Konto & sikkerhed afslutter alle sessioner på alle enheder, også den du bruger.
- Ny adgangskode. Når du har skiftet adgangskode, kan andre sessioner skulle logge på igen.
At miste adgang er noget andet end en udløbet session. Deaktiverer en tenant-administrator dig eller fjerner dig fra workspacet, får du ikke workspacet tilbage ved at logge på igen. Se Vælg og skift workspace for de beskeder, du så ser.
Log ud
Du kan logge ud tre steder:
- Kontomenuen på Launch Pad: Log ud.
- Profilmenuen til højre i topbjælken på administrationssiderne: Sign out.
- Bjælken øverst på Min profil og Konto & sikkerhed: Sign out.
Det logger dig ud på den enhed, du bruger. Vil du logge ud på alle dine enheder på én gang, fx efter at have mistet en telefon, så brug Sign out of all sessions; se Konto & sikkerhed.
Apps, du har åbnet fra Launch Pad, kører i deres egne faner. På en delt computer skal du også lukke de faner, når du logger ud, eller bruge Sign out of all sessions.