Sletning: hvad der findes, og hvad der ikke gør
Sletning af en person håndteres af Juvaro efter anmodning. Der er ingen sletteskærm.
Retten til at blive glemt kræver, at du fjerner en persons oplysninger. Her er, hvad CRM kan og ikke kan i udgivelsen fra oktober 2026.
Der er ingen sletteskærm
Ingen knap nogen steder i CRM sletter en person. Sletning af en person håndteres af Juvaro efter anmodning. Kontakt jeres administrator, som kan bede Juvaro om at slette personen.
Hvad sletning gør
- Den tømmer personens oplysninger, men beholder selve posten. Navnet bliver "(erased)".
- Helpdesk og AMS får besked om, at personen er slettet, så deres spejlinger også tømmes.
- En opgave, der nævnte personen, viser "A person whose details were erased", og ingen ny opgave kan nævne personen.
Hvad der ikke er sletning
| Handling | Hvad den faktisk gør |
|---|---|
| Arkivér en kontaktperson | Skjuler personen og gør den skrivebeskyttet. Oplysningerne bliver. Det kan ikke fortrydes i appen. |
| Gennemgangen "Ovre deres gem-indtil-dato" | Viser personer, I skal se på. "Denne skærm sletter aldrig nogen." |
| Bevar denne post indtil | Registrerer jeres beslutning. Intet slettes på datoen. |
| Konvertering af et lead uden kontaktperson | Fjerner personens navn, e-mail og telefon fra netop det lead. |
Arkiverede kontaktpersoner
Arkiverede kontaktpersoner kan ikke gendannes: appen har ingen gendan-knap. Betragt arkivering af en kontaktperson som endelig.